Beställ kort av mig, klicka här.

onsdag 26 november 2008

Tepåsar i cellofan

Jag tycker det är himla lyxigt med cellofanpåsar... nån mer som tycker det?! =)Gjorde denna & en till í DT-uppdrag... som du kan se i Hobbyhusets inspirationsblogg HÄR.

PS, du glömmer väl inte att det är CC i helgen i Hobbyhusets_Forum , registrera dig innan fredag för att vara med! Hoppas vi ses där! =)

8 kommentarer:

Glimmis sa...

Hej! Jag är så förvånad att det inte julproduceras överallt... jag har liksom glömt allt annat. ;)

Märket heter Tulip och färgen heter puffy, det är egentligen en textilfärg, jag tror att panduro har en liknande. Denna tycker jag är lite svår eftersom den är så beroende av att man lägger på den snyggt för det är liksom så det kommer att bli slutresultatet... den fluffar jättefint när man värmer på den sen sjunker den ihop till så som man målade... men det tycker jag egentligen är nog fluffit. köpte den på Inspiraart.

Tack för vänliga ord...Kram kram //e

Anna"meali" sa...

Vad fint det blev med cellofanpåsen:-), gillar den verkligen. Du förtjänar verkligen din DT plats så som du producerar underbara alster.

Ulle sa...

Så fina! Härligt murriga färger ...

MalinL sa...

Så härlig! Diggar sockorna.. :D Har själv tänkt göra sånna påsar till en vän till jul.. Fast jag får lägga mina i en zip...

ScrapMi@ sa...

Superfina små julstrumpor och visst är det lyxit med cellofan ser så på kostat ut.
Kramizzzz

zozzo_87scrapbooking sa...

Jätte fina sockor på te påsarna:-) Smart ide´. Hela alltihop är fint!!Du har gjort super underbara Lo.sar:-) O Saga är såå gudomligt sööt i den röda klänningen:-) Kram!

http://lottafruh.blogg.se sa...

Hej min vän, du är så flitig och gör så mycket fint! Själv har det gått på snigelfart, då minsta tösen varit ganska sjuk i rejäl förkylning, men är turligt piggare nu!
Jag vråldiggar dina tepåsar, dom är en perfekt gåva och julstrumpan passar sååå bra!
KRAMAR,
Lotta/ FruH

Lisbet sa...

De är så ursöta de där småsockarna.

Hm..hade för mig att jag ´redan kommeterat så du kanske nu får två.

Titta gärna in hos mig på digiscrapp har gjort lite nytt till slut.