Beställ kort av mig, klicka här.

fredag 10 juli 2009

En layout, kort å en award!

Hallo!
Nu är jag hemma igen från Öland. Vilket härligt ställe!!!
Bodde på ett kalasbra hotell vid havet i Borgholm.God mat å massa kuligt att se på..
Å vet ni?! Jag såg Kung Karl Gustaf! Vi var å kollade på Solliden å när vi skulle gå därifrån så kommer Han körandes i en bil å hoppar ur den å går in i huset. WOW säger jag bara.. Jag som ääälskar Kungafamiljen.. Detta kommer jag leva på läääänge.. =)=)=)
Lite hann jag skapa innan jag stack iväg =) En Lo till Grodans som hade en skisstävling. Gjorde en Lo på engelska.. inte ofta det händer...

Hmmm... Jag vet inte.. Det känns verkligen som om jag har snöat in helt.. Alla layouter ser nästan likadana ut.. Vad tycker ni?! Är jag tråkig?!.. Fast det är ju det att jag gillar ju blommor så mycket å då blir det kanske lätt så här.. eller? Jaja.. Hoppas ni inte tröttnar på att titta här ;)
En liten närbild på blommorna å texten...


Å Scrapperiets sommartävling fortsätter... Denna gången var det ett kort man skulle göra å så här blev mitt:

Den superläckra stämpeln kommer från Tingtura.


Ja, varför inte.. En närbild ;)


Å så jag fått en Award av snälla Nina, TACK va glad jag blir!!!


Jag ger den vidare till alla härliga bloggare i min blogglista här till höger, så vassegoa! =)
Hoppas ni får en fin helg!
♥♥♥


17 kommentarer:

Lena50 sa...

Söta Essmo, dina verk kan aldrig bli träkiga, det är ju din stil, och den är kanon!!!!
Jättefin Lo och så sött kort!!!
Tack för grattishälsningen i min blogg!!! Vad kul att du haft en fin tid på Öland, vi var där en del förr och jag håller med, det är fint där!!!!Kram och ha det gott gumman!!! Lena

Lotta sa...

Ja visst är det mysigt på öland....förr, innan barnen kom in i våra liv....brukade vi åka till öland. Jättemysigt där:) Vi var åxå en gång på soliden, dock såg vi ingen från kungafamiljen....men jag är inte så noga med dom där heller....är inte riktigt lite kär i dom som du...hihi...

Underbar LO, helt underbar!! Härliga färger och du dekorerar så fint. Kortet är ju åxå hur gulligt som helst:)

Tack för grattishälsningen åxå:)

Ha det bra:)

Maja Stokk / eyovine sa...

Underbara Essmo alster =)... Här scrappas det för fulla muggar =D Cattis är på besök.. hon har varit här sen i onsdags och stannar till söndag.... så nu har jag alster så jag kan blogga i flera veckor.... *hihi* (nästan iaf)

pysselninjangittan sa...

haha, snöa på du. Det är ju DU. klart fint allt du gör. sen att du chockar oss en o annan gång med en annan färg än rosa, är ju häftigt :)

Viddan sa...

Kör på med stilen tills DU tröttnar tycker jag.Man skapar ju som man känner och visst har man väl sina perioder (och sin egen lilla stil). Jag tycker att dina kreationer är fina.
/Lena

Pyzzlan sa...

Vilken cool LO måste man ju bara säga. Jag tycker du har en jättemysig stil, fast jag känner igen tankegången. Ibland känns det som man bara kör på i samma hjulspår... Då brukar jag göra något avvikande - så får man se om det känns "rätt" eller inte.

Yvonne sa...

Hej på dig!
Märks inte att du varit på semester=))
Helt underbara LO:n och kort.
Tackar också för din gulliga kommentar hos mig.
Vet du, jag sitter och förbereder julkort för fullt. Jösses vad trist det är men jag måste börja i tid i år för jag gjorde mer än 200 förra året,hihi. Passar på nu när det är regnväder.
Ha det gott och sköt om dig
KRAMAR/Y

Unknown sa...

Underbara, både layouten och kortet! Så mycket vackert att titta på :)

cia sa...

Inte är det tråkigt heller?!
Det finns ju så mycket fint att titta på på varje LO:-)
Fortsätt du;-)

annkan sa...

Måste få kommentera...
Hittade till din blogg för inte SÅ jättelängesedan och är full av beundran!
Inte är du tråkig inte- jag är väldigt imponerad av din sköna stil, med massor av blommor!!
Mycket fint!!! :-)

Alex sa...

mäh.. vaddå tråkig??? skärpning! ;-) kör på så länge du själv tycker att det är kul! jag gillar då iaf dina blommiga, mysiga layouter! :-)

o du.. när det gäller drömmar... spelar man på lotto som du gör, så har man all rätt att drömma om en vinst! men det är värre om man inte ens orkar ta sig till spelbutiken men har redan byggt upp sitt drömhus o sett hela världen ;-)

Cath. sa...

Å, helt underbar LO!!! Och jag tröttnar då inte på att titta in här och beundra dina vackra LOer, så för min del får du gärna "snöa" på... du är fantatsiskt duktig!
Och kortet, så fint!!!
Vad härligt att du hade det bra på Öland... haha, skönt att det finns fler rojalister än jag...
Kram på dig!

Anneli sa...

Ååååh,, både layouten och kortet så härliga! Så mycket underbara detaljer du har fått med, dom är kanon snygga.... önskar jag kunde göra lika fint....

Krammmm Anneli

Eva J sa...

Neeeeeej, det är inte alls tråkigt. Du har så mycket fint på dina Lo´s och man kan hitta små detaljer på allt. Det är ju din stil, det är den vi gillar och kommer hit för att se och inspireras av. Så fortsätt i samma stil.
Ha en skön lördag
Kramar Eva

BellaMio sa...

Nej, nej, nej!!! Stampar bestämt med foten och säger NEJ!! Dina alster är absolut inte tråkiga och inte är de samma heller!

Bara för att man har en viss stil, eller gärna scrappar på ett visst sätt så kan ju alsterna bli väldigt lika i alla fall.

Jag älskar att titta in här hos dig :)

Kram Kram

Cattis sa...

Tycker dina alster är Underbara!

CillaT sa...

Du gör så fina alster! Det är sååå inspirerande att titta in här=)

Kram