Beställ kort av mig, klicka här.

torsdag 10 december 2009

En julig tag, altrade (uppätna) chokladaskar å ljus...

Först å främst: Tusen TACK för alla grattis å lyckönskningar i inlägget innan.. Blir alldeles rörd juh.. Va goa ni är!!! ♥♥♥
*
**
*
Jag hittade en skojig tävling hos Creativica man skulle göra en jultag å tänka tomtar =)
Jag letade å letade å letade men hittade inte EN enda stämpel med en tomte på...!?! Hur är detta möjligt? hur har jag gjort julkort innan? Hmmm.. förstår verkligen inte detta.. jaja.. får leta vidare.. Summa summarum jag fick ta ett Maja design papper å klippa ut tomten... det gick väl bra det med hoppas jag?! :p

Tagen är först stämplad med en Inkidostämpel (som jag vann hihi) lite sådär i bakgrunden...God Jul embossad med brunt... Tomten embossade jag i clear, inte för att det syns på bild,men det blir himla cool faktiskt.. lite swirlstämplar å guldpearlmaker så är den klar.. ja, å så band förstås!
Julklapp till mig själv, en altrad toffifee (stavning?!)-ask... Det var inte meningen att den skulle vara till mig, men när jag öppnade asken kunde jag inte låta bli att smaka (läs äta upp allt) på innehållet .. *fniss* så kan det gå!

En liten närbild från sidan:

å så en julklapp till svärföräldrarna:

Har varit väääldigt nära på att äta upp innehållet här oxå (Geisha-choklad) å har frågat Stefan flera gånger om det inte är roligare att ge bort en tom ask som man lixom kan fylla med vad man vill.. -det tyckte inte han.. *ler*
Tilläggas bör väl oxå att jag egentligen inte ens gillar chocklad..
så kan det gå!

Detta ljuset gjorde jag för ett bra tag sedan men har glömt att visa:

En liten fråga till er som gjort ett sånt här ljus (alltså värmt in en servett i ljuset) funkar det å elda? jag provade på ett vanligt kronljus å det brann som bara den.. inte bra alltså, men det kanske inte blir samma med blockljus? Annars får det väl stå som prydnad...=)
Oj va mycket babbel det blev idag..
*
**
*
Kika gärna in till ScrapLyckan idag för jag har bloggat massa fina alster..
Ha en riktigt härlig helg!
♥♥


9 kommentarer:

Eva J sa...

Hejsan....
så fina saker du har gjort, min toffifee hade också tagit slut om jag bara tänkt att "smaka" det är ju sååååå gott. Jag har gjort flera ljus och det har gått bra att tända men man kan ju vara lite observant precis som man alltid ska vara när man har ljus tända. Jag har ju använt både silkespapper och servett när jag gjort ljus. Jag tror nog att du törs tända dina ljus.
Ha det gott
Kramar Eva

Pyzzlan sa...

Vilket fint pyssel du har gjort. Jättefina alla tre. Gillar verkligen motivet på ljuset, det är såå vackert! Kram, Pyzzlan

annkan sa...

Haha, precis samma sak upptäckte jag förra julen- att jag inte hade nån tomtestämpel! Fort inhandlades ett litet gäng...och de har under året som gått utökats med några till. Så nu ska jag nog klara mig några jular. (Tills det kommer nya i alla fall. ;-))Fick min senaste precis idag.

Urfina kort har du gjort i alla fall. Och ljuset är underbart!
Jag har faktiskt inte ens testat än...bara jagar blockljus för fullt. De är oftast så dyra, tycker jag. Var hittar du dina?

Attans, jag som tänkte vara med på tändsticksasktävlingen. Och så missade jag datumet och fann det precis igen! Nåja, vad är väl en bal på slottet..? ;-)

Din Toffifeeask är superläcker också!

Kram på dig.

Kamilla sa...

GRATTIS TILL DEN LILL* KNODDEN som ligger i magen, så underbart roooligt!!!
Och dina alster ojojjjj dom är helt underbara (som vanligt ;D) ljuset är ju helt fantastiskt vackert!
kram kram min rosa gudinna :D

maxell sa...

Du har säkert någon tomtestämpel om du letar... det känns som något som alla har. ;)

Härligt julig tag du gjort. Tack för ditt bidrag.

Å ljusen. Jag vet inte hur de brinner, men - som du skriver - de passar som prydnad med. :)

/maxell - Creativica

Karolina/karehed sa...

Åh, vad roligt att ni ska ha barn igen! Grattis! :-)
Wow, så mycket snygga alster du gjort sen mitt senaste besök.

Lilo sa...

Urfina saker! Ljuset är så vackert! =) Jag åt upp choklad jag tänkt skicka till min pappa. Och när mannen smakade skrek jag "Äter du upp min pappas choklad!" ;)

annkan sa...

Nä men precis! Man kan inte ha för många ljus. *L*
Tack för tipset! Synd att de inte säljer ljusen på webben- Ikea alltså. Har lite långt till närmaste butik. Men bra att veta till en annan gång.

Men du nu har jag visst missat nånting... Grattis till bebben i magen! :-) Så roligt!

Trevlig tredje advent och lucia.

Kram.

BellaMio sa...

När jag inte har tittat in här på ett tag och sedan tar míg en tur, blir jag lika förundrad varje gång!! Du är fantastiskt duktig och du skapar så många fina alster!!

Blir ofta kvar här en bra stund och bara tittar på alla detaljer :)

Kram Kram