Beställ kort av mig, klicka här.

söndag 2 maj 2010

En underbar Saga...

Nänänänä..Ingen bäbis än.. 4 dagar kvar idag! Tiden går vansinnigt lååååångsamt!
Som så många andra hakade jag på AoS´s Scrapmästartävling. Gick ju inte alls bra, men jag tyckte det var väldigt roliga utmaningar. Den 1a utmaningen var att lifta en scrappare som har betytt mycket för ens scrapperi. Willea är ju inte bara superduktig på att scrappa, utan även super-dupertrevlig! Kort å gott min idol*blink blink* så jag liftade henne å denna layout.

Ja, å så här blev min... Visst ser Saga så himla stor utnär hon har tofs? Tyvärr vill hon inte ha det speciellt ofta eftersom det innebär att man måste borsta hennes hår, något som inte alls är så populärt..
Jaha... Söndag idag...Har ni några planer? Idag skiner solen,så min man skall måla huset å Saga å jag skall nog titta på.. hihihi.... Jag är otroligt bra på att vara arbetsledare! *ler*
*
Ha en riktigt härlig dag!
*

7 kommentarer:

Pernol sa...

vilken fin LO!!! Hon ser verkligen stor ut på bilden.

Jag ska åka till mina föräldrar och få mig en söndagsmiddag idag. Det blir gott!

Hoppas att du hade en trevlig Valborg och att du får en skön maj.

kramis Pernilla

Willea sa...

Åh, du är bara för söt!! Och layouten är underbar! Vackra färger och så snyggt med de små utströdda pärlorna!

Kram på dig :) Hoppas bebis tittar ut snart!

Cath. sa...

Ååå, den är ju helt underbar och jag lovar det var det svåraste jag gjort nån gång att vara med och välja ut 10 bara av 50 stycken så otroligt duktiga scrappare! Så jag hoppas du inte är alltför ledsen utan tänker att du var i ett helt fantastiskt sällskap!
Kramar! Hoppas lilla bebben vill titta ut snart, jag vet hur det är att gå coh vänta...

Bettan sa...

Fantastiskt fin Lo :-) Har samma problem med hårborstandet här hemma. Allt gick så bra först så jag klippte topparna på henne för några månader sedan för första gången. Hon fyller 4 om några dagar :-) Men storasyster smittade med sitt hårömsajande så nu låter lilltös likadant :-(
Idag har vi haft grillpremiär, då vi var och köpte oss en ordentlig grill för första gången. Jättemysigt, men måla är ju också lite försommarkänsla över :-) även om man tittar på ;-)
Hoppas liten vill titta ut snart, jag såg någonstans att du skrev "hon" annars hade det ju varit kul att se dig börja scrappa i babyblått ;-)
Hoppas dagarna går fort nu!
Elisabeth

Cattis sa...

Men snart tittar bäbisen ut! =) Vad spännade! Och jag säger som Cath det var supersvårt...vi hade 250 st layouter att gå igenom och det var nog den svåraste röstningen jag har gjort någongång.
Och den här är så vacker!

Kram/Cattis

annkan sa...

Vilken underbar layout!

Önskar dig lycka till inför förlossningen.
Förstår att du längtar. :-)

Kram på dig.

~ Sophia ~ sa...

Vilken underbar LO! Så fina färger, upplägg... ja , alltihopa!

Hoppas du inte behöver gå och vänta på bebisen så länge till... vet hur tungt det kan kännas på slutet... been there, done that, *blink, blink*
Håller tummarna för att det skall gå smidigt med förlossningen och allt runtikring.
Stooor kram!