Beställ kort av mig, klicka här.

onsdag 18 februari 2009

Lite kort...& 2 awards =)

Jag fick en beställning av en jobbarkompis som ville att jag skulle göra ett kort till hennes syster som fyllde 18 härom veckan.


Det fick INTE vara gulligt eller rosa, vilket var väääldigt svårt för mig.. *skrattar* Så här blev det.. Jag blev sådär nöjd, men hon blev jätteglad & det är ju det som är det viktigaste! =)


& detta kortet fick min man när han fyllde år för lite sen. Hans favoritfärg är gult, så det fick bli ett kort i gult. vitt & svart.. Hjärtat är en piprensare, har kommit på att det är väldigt roligt att ha dom till olika på saker på kort eller layouter. =)


Sen har lilla jag fått 2 awarder från gulliga Emma. & har ni inte varit inne hos henne & kollat så GÖR DET! Hon gör sååå vackra alster ! =) Tack söta Emma.
Jag tror de flesta som jag kollar in hos redan har fått dessa så därför ger jag dom vidare till alla er som inte har fått dom som är här inne & kikar. =) Rättvist & bra va?!
Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag far på Scrapkryssning det skall bli så galet kul! =) Håller på & kollar igenom alla grejer jag har, vet ju inte alls vad jag skall ha med mig..Jag har ju aldrig varit iväg på scrapträff förut så tips mottages tacksamt! Skall bli himla kul & få använda min ROSA väska! =)

6 kommentarer:

ScrapMi@ sa...

Åhhh vilket cooolt kort du ska inte vara halvnöjd....utan helnöjd =)
Ja det där med att packa väskan kan ge ångest TRO MEJ.....jag brukar vilja ta med allt men det går inte!!!!!
Det tips jag kan ge Dej är att planera vad Du ska göra....tag med foton Du vill scrappa o tillhörande dekos. Eftersom det ska vara butiker ombord strunta i o ta med papper......köp det istället på plats....lycka till!!

Tack för pratstunden igår ;-)
Kramizzz/Mia

Madde sa...

fina kort, att dukunde göra ett utan rosa,hihi.
Kul med kryssningen, förstår att du längtar.
kram madde

pysselninjangittan sa...

hihi, kan tänka mig att det va svårt att hålla sig ifrån rosa ;-)
Jag för omväxling ska göra nåt i rosa :)

Pimmi sa...

SKA DU PÅ SCRAPKRYSSNINGEN, det har jag missat totalt. Så kul. Snygga kort också. Svårt för dig när det inte fick va gulligt rosa, du lyckades bra Kram Emma

Lotta sa...

Det var nåt som inte stämde när jag kom in i din blogg.....kunde först inte sätta fingret på det.....men rätt som det var kom jag på vad det var....Dina jättefina kort du gjort var INTE rosa!!!! Dom var toksnygga bäggetvå, speciellt den överta gillar jag mest:)

Åh är det denna helgen kryssningen är? Så kul, hoppas du får det superkul:) Och som en sa här uppe, ta inte med några papper om det finns shoppar där.....

Ha det!

lillis70 sa...

Wow inga rosa kort Essmo! Du tänjer dina gränser mer och mer :-D
Snygg väska du har. Kan se hur du kommer att glänsa på båten. Du kommer att få så kul tror jag. Önskar att jag kunde va med!