Beställ kort av mig, klicka här.

fredag 20 mars 2009

Mera kort & min första DT-layout för Scraplyckan...

Jag har gjort lite kort... Detta gjorde jag efter Lotta/FruH´s skiss till CC´n hos Hobbyhuset...Lila.. Förvånande va?! HIhi.. Stämplarna runt motivet är från Quickutz Sophisticate alfabet..

& så dessa minirosor.. Sååå fina! Kommer från Scraplyckan =)


Så har jag gjort ett Toa-kort till, det är himla roligt att göra.. =)


& så ett påskkort till.. med en lite underlig stämpeln, har ingen aning var den kommer ifrån.. Hittade den hemma i en låda.. Hmmm.. jaja..


Jag har gjort min fösta DT-layout till Scraplyckan..Här får ni en liten tjuvtitt.. Kolla gärna in i Scraplyckans Blogg för & se hela layouten =)
kramar till era alla godingar som skriver såååå fina ord till mig, tack snälla!! ♥♥♥

Hoppas ni får en underbar helg!


14 kommentarer:

Anna S sa...

Vilka underbara alster! Är fortfarande nybörjare på det här med kort och scrapbooking, och jag jobbar på att lära mig en massa och så småningom även kunna göra sådant som jag blir så imponerad av nu!

Miss Goldie sa...

Sååå fina kort!

Alex sa...

superduperfina kort! :-)

MalinL sa...

Härliga påskokort!!

Eva J sa...

Vilka härliga kort, gillar kortet med den "ovanliga" stämpeln.Tittade på Lo´n hos Scraplyckan och den var jättefin. Tjejen har ju otroliga ögon.

Gunsan sa...

Vad mycket fint du har gjort:)

Lotta sa...

Ja du vännen.......lika fina kort som vanligt här:) Gillar toakortet och kortet med stämplen du inte vet vart den kommer ifrån......Toksnyggt!

Lena50 sa...

Du gör så fina alster, att det är en fröjd att titta in hos dig....underbara....jag är lite novis än märker jag..men vad är ett TOA kort, och gör man det :)
Kram Lena

K sa...

Men vilket sött Toakort! Otroligt läckert, måste testa någon dag :)
LO:n på Scraplyckan var superfin! Du är så duktig!

Anna Smid sa...

Ha, ha, kul med toakort! Det har jag inte sett innan!

Madde sa...

Jättefina påsk kort.
Kram Madde

ScrapHorse - Åsa sa...

Toa kortet var ju helt underbart gulligt! Vilken skojsig idé, den har jag aldrig stött på tidigare. Hur gör man den? ;0)
Mvh Åsa

La Vikinga sa...

Fan of yours; förutom att jag gillar dina alster så gillar jag att du oftas scrappar just i MINA favvisfärger lila och rosa och att det är dessa färger man ser på sin blogg!!

Lena/Bertil sa...

Har kikat runt här i bloggen och häpnat över alla ljuvliga alster. Vilka underbara kort du gör - helt fantastiska! Och vad roligt med ett toa-kort.