Beställ kort av mig, klicka här.

onsdag 27 januari 2010

Lite gott å blandat...

Här kommer lite Dt-alster jag har gjort till ScrapLyckan. Vi i design teamet utmanar varandra varje torsdag, superkul. Kolla gärna in i bloggen, de andra tjejerna (Lilo å ScrapKia) är vansinnigt duktiga! =)
Detta kortet gjorde jag till en utmaning som var att scrappa monochronmatiskt, är väääldigt förtjust i vitt just nu! Rosen har jag gjort själv.. =)

Å allt material hittar man såklart hos ScrapLyckan. som dessutom har massa rea på massa saker nu! =)
Nästa layout var till Lilos utmaning som var "tänk BUS" å det gjorde jag.. hihi..
Saga busar runt på sin supersöta häst! (visst passade stämplen bra?!)

Papper i läckra färger.. Ett ljuskort blev det... Hmm kommer dock inte ihåg till vilken utmaning detta var.. jaja.. här är kortet iaf.. hihi...


Har en så otroligt retsam förkyldning som bara inte vill ge med sig.. Hostar hela nätterna (varför kommer alltid hostanfallen då ? När man vill sova? Himla märkligt...) Detta i kombination att jag måste upp å pinka typ 1000 ggr per natt gör att jag inte alls är så pigg som jag vill vara... Men visst går det över... Kommer inte ihpg npnting från min förra graviditet.. ha ha.. snacka om kort minne! =)


♥♥♥

Hoppas ni har det bra?!
Idag har det snöat snöbollar å har kommit hur mycke snö som helst! Kom knappt upp med bilen för vår backe när jag skulle hämta Saga på dagis.. Läskigt!
Jag som trodde våren var på g.. haha.. där fick man!
Ha en himla trevlig kväll alla godingar å TACK för alla snälla ord ni lämnar efter er! Blir sååååå glad!

3 kommentarer:

Eyovine sa...

Finfina saker och din Lo här nedan var också superfin =)

Kramiz Maja

frubards pysselkök sa...

Vilka superfina saker! LO´n med Saga var helt underbar.Vilken prinsessa du har!! Vill också tacka för all inspiration som jag får via din blogg. Du är suverän!!!!

MVH // Kristina

Christel sa...

Shit, vad du har gjort mkt sen jag var här sist! Tokgillar layouten "Godis" i ett inlägg nedan. Den var så färgglad. Sen gillar jag när di scrappar monochromatiskt i vitt. Vet att du gjort en layout för ett tag sen oxå i vitt. Det blir skitbra!