Beställ kort av mig, klicka här.

måndag 31 maj 2010

Layout med Maja Design-papper...

Jag hittade en underbar skiss hos Scrap o Tryck som jag gjorde denna layouten efter, den handlar om att Saga är ganska svår att fånga på bild, men ibland när hon känner sig extra fin så får man fota henne å då poserar hon gärna!

De superfina papprena från Maja Design.. Mmmmmm.... Jobbigt bara att dom är dubbelsidiga, vet ju inte vilken sida jag skall välja.. hihi..

Hoppas ni har det bra, nu var det läääängesedan jag bloggrundade.. Det är så jäkla mycket just nu... Skall ta en liten svängom till er nu..
Hoppas ni får en riktigt härlig vecka!

8 kommentarer:

Lilo sa...

Såååå fin LO! Och din prinsessa är så himla fin! Klart du inte har massor av tid med två små frön att ta hand om! KRAM! Saknar er! Hälsa de andra från mig.

Maja Stokk / eyovine sa...

Snyggt =).. Men du då köper man två av varje papper ;D

Kramiz Maja

Anna S sa...

Vilken underbar LO! Bilden är ju också hur söt som helst.

Kram Anna

cia sa...

Vacker
Och vad stor hon är sötloppan!

Louise sa...

Jätte fin Lo.
Håller med dig om att det är svårt att välja sida på hennes underbara papper.
Så söt bild på lilla med här under ser så nöjd och fridfullt ut.
Ha en riktigt bra dag.
Kram Louise

Pyzzlan sa...

Nämen fräckis - hinner du scrappa??!! Skämt åsido, jättegullig LO. Gillar ramen du gjort kring texten. Fint foto också, fast jag tycker Saga oftast ser så lyckad ut på bild. Hoppas allt är bra med er och ni får vara friska. Kram

Catta sa...

Hallojs!

Blev lite förvirrad nu för jag var här och skrev för några dagar sedan men kan inte se det nu..ja ja..:)

Vad bra att du anpassat dig till husvagnsliv och tycker det känns ok! För mig låter det väldigt besvärligt, med små barn och allt...Och så hinner du både pyssla o blogga med! Är impad!!!

Underbar Lo med fint kort på söta Saga! vad tycker hon om att vara storasyster?
Gillar evrkligen blocket också, superfint! Och så fin hon är lilla Freja! Du har verkligen två vackra döttrar!

Åh, vad spännande med husbygget! Ska bli roligt att se resultatet, för det måste du visa! Vad roligt för er att få helt nytt och fint! och vilket härligt ställe ni ska bo på...inte alls avis, näe då...;)

Här är allt bra men ja...3 dagar över tiden...nåja, mår ju ganska bra så jag får väl stå ut...men visst längtar man, både efter den lilla och att få tillbaka sin kropp, ha, ha!

Ha det så gott!!! Kramis! Catta

Anneli sa...

Sååå underbar LO! Och din lilla prinsessa är så söt.Håller med dig Maja Designs papper är så super snygga det är så svårt att välja vilken sida man ska använda.

Kraaaaam Anneli