Beställ kort av mig, klicka här.

onsdag 16 februari 2011

Alla ♥ dag-kort å lite inredning...

Dessa kort gjorde jag till gäst-dt-inhoppet hos Skrotboken. Glöm inte å kika in där, sååå många duktiga girls som inspirerar i mängder!
Först detta kort som kankse inte alls har "de rätta" färgerna för ett alla ♥ dag-kort;)
Jag hade tänkt frossa mycket mer i rött å rosa, men jag var nog bara inte på humör för det blev inte alls så röd/rosa som jag hade tänkt.. haha.. Tack SNÄLLA söta Catta för alla♥ans dag stämplen som jag fick i inflyttningspresent! (annars hade det nog inte blitt några kort)

å så lite inredning för den som orkar.. hihi.. Förra veckan var vi i Ullared på Gekås.. Herreguuu så mycket finfina inredningssaker jag hittade.. Tyvärr är ju dessa i slutet å då var vagnen väääldigt full så jag fick kanske inte plats med så mycket som jag hade tänkt.. hihi.. IAF ;)
Dessa underbara vita lampfötter hittade jag för bara 99 kr st!! Sååå billigt! Har velat ha liknade (fast inte så fina) å dom har kostat 4-500 å se ni, DET gick inte min man med på.. Men dessa.. mmmmmm... LÖÖÖV Gekås!
Vad tycker ni?!

Typiskt nog har jag gått å blivit sjuk... =( Inte kan det väl ha något å göra med att vi var på superkuligt galaj i lördag?!!? hehe.. värt det iaf.. nästan.. ;)

Ha en underbar vecka!
Tjingeling!

8 kommentarer:

Catta/eldhexan sa...

Åh, jag tycker dina alla hjärtans dagskort är superfina båda två! Tycker gott man kan vara lite alternativ i färgvalet som du var på första, det är ju jättesnyggt med lite ruffigare stil!Den lilla hjärt-charmen är ju så söt! Tihi, kul att stämpeln kom till användning! :)

Vilken make-over lampan fick! Snyggt!

Vi är väl inne på den hostiga o snoriga slutspurten på vår förkylning nu. Ska vi försöka hålla oss friska sedan kanske??? ;) Har fått avboka allt möjligt kul och nödvändigt jag skulle gjort den här veckan, men det är inte mycket att göra åt! :S

Ska du på någon mässa i vår? Jag tyckte det var kul på mässan i Göteborg i höstas, men jag vet inte om det var värt pengarna, tyvärr. Trångt var det också om man ska ha med barnvagn.

Stor Kram!

Unknown sa...

Kortet blev hur snyggt som helst! Egentligen spelar ju färgen ingen roll tyckewer jag! Bara man själv och den som ska få kortet är nöjd!!! Ullared..det låter som en dröm....*drömmer mig bort*
Underbara lampfötter du hittat!

Pernol sa...

vilka superfina kort du har gjort! Färgen spelar väl ingen roll. Budskapet kommer ju fram i alla fall.

Snygga lampfötter du har hittat!

Ha det gott!
kramis Pernilla

Cath. sa...

Så snygga alla hjärtans dagskort! Och de där lampfötterba var så fina, de hade absolut fått en fin plats här hemma, synd att vi har så långt till Gekås...
Kramar och krya på dig!

Karro sa...

Hallå tjejen! Va glad jag blev att du har kikat in i min blogg igen :)
Tittar in i din någon gång då och då och förundras fortfarande hur du hinner så mycket. Du är duktig!! :)
Hoppas allt går bra i nya huset.
Kram
Karro

Eva J sa...

Superfina kort och du vem älskar inte Ullared, där hittar man allt man kan tänka sig.
Kram

Lilla pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig:)
Å jag gillar dina kort supermycket, tycker du är så himla duktig på att få det till:)

Tack snälla för din kommentar om min korgar:) Vet inte om man kan lägga rabarber i man kan alltid försöka ha ha ha:)

Jag gillade verkligen dina nya lampfötter så himla snygga:) Blir jätteavis att du har varit och handlat på Ullared!!! Har själv allrig varit där, är jättesugen på att åka dit så hoppas jag får den möjligheten någon gång:)

Hoppas att du snart kryar på dig och ha en toppen fredag och helg:)
Massor med kramar från lilla Inger:)

Jozebelle sa...

Underbara kort!!!!