Beställ kort av mig, klicka här.

onsdag 16 mars 2011

Ett par kort.....

Först måste jag bara tacka er underbara männskor för dessa fantastiska ord ni lämnar efter er! Sitter med ett fånigt flin på läpparna efter att jag läser era fina kommentarer. Puss till er!

På Svensk Scrapbooking brukar det vara månadstävlingar å denna månaden hakade jag på några av dom, 2 kort å en LO, layouten får ni se en annan dag, för jag glömde fota den å nu vet jag inte var den är.... *snurrig* Återkommer om den.. hihi..
Ok, det första kortet handlade om distresser å jag gjorde ett kort med en sk distressruta...
Stämplar från Tingtura,Inkido å Vildas.


Nästa kort var efter en skiss som Dilorf har gjort;


De fina ringarna är gjorda med min nya die från Nellie´s som jag köpte hos ScrapLyckan, Har stämplat å mistat å grejat..

Snart kommer jag att ha en "jag-är-så-glad-för-att-jag-är-dt-för-PY Hobby-tävling" , så håll utkik här i bloggen... Finfina priser från PY Hobby utlovas ;) Vet att massa nyheter är på väg in så ta en sväng förbi vetja! ;)
Ha en underbar onsdag!
Tjingeling!!

7 kommentarer:

Helén sa...

Wow, vilka kort!! Fastnade särskilt för det översta, så himla snyggt med distressrutan och allt... :)

sari sa...

2 underbara kort du har båda! Båda så vackra och i härliga färger! Kram

snojbi sa...

Åhh vilka underbara kort

Anonym sa...

Hej vännen!

Nu är jag så himla snurrig så jag vet inte om jag just skrev ett inlägg till dig, men jag tror inte det. Jag surfar runt & tänkte äntligen ta mig tid att kika förbi hos alla, eller kanske inte alla men så många jag hinner inte jag toksomnar, haha! ;)

Tack för din, som alltid goa hälsning. Jag blir alltid lika glad ska du veta! Det värmer så otroligt så fort man kikar i sin blogg & ser att det är några kommentarer som ska granskas, tjoho! ;)

Det har ju varit som du kanske har förstått en lång, hård & tung tid för att komma tillbaka. Mer kan du läsa i min "personliga" blogg om nu inte redan har gjort det förståss. Annars får du gärna läsa & kommentera, kanske har du något sakligt att berätta som kan hjälpa.

Jag måste verkligen säga att jag älskar alla dina kreationer, tack för massor med skön inspiration, du är grym tjejen! ;)

Ha det gott & hoppas att du snart kikar in igen.

Många kramar Ulrica

Mim... sa...

Underbara kort och det översta WOW.
Ha en bra kväll.......

Lilla pyssel Inger sa...

Dessa kort som du gjort är helt i min smak så himla snygga:) Gillar verkligen det du gör stort tack för underbart ögongodis:)
Önskar dig en underbar fredag och helg och ha det bäst, massor med kramar från lilla Inger:)

annkan sa...

Men jisses, vilka fina kort! Speciellt det översta gillar jag massor!! Wow, vad du är bra! :-)

Kram.