Beställ kort av mig, klicka här.

söndag 29 maj 2011

Mors Dag-kort...

Hej på er!
Idag är det Mors dag å jag har knåpat ihop ett kort till min goa mamma.. Det är lite större än vad jag bukar göra, för jag ville ha med dessa coola mönsterpapper. Min mamma är sömmerska å dessa papper passade ju så bra! Kortet är 20x12.. typ.. =)
Papprena heter Homespun Chic å kommer från PY Hobby, ni hittar dom här.

Det här med pratbubblan såg jag inne hos Petra/Paradise å tyckte det var en kul idé å passade bra in här *ler* i bubblan har jag stämplat med Alfabetsstämplar som du hittar här. Det finns flera olika sorter i shopen, alla ser du här.
Öppnar man kortet så ser man dessa coola damer! =) En ficka till att stoppa ner några lotter, kanten har jag stansat med Ribbon Heart. Cardstocken finns oxå i shopen, klicka här för å komma dit. =)
Hoppas ni får en mysig dag vad ni än tar er för..
Tjingeling!

4 kommentarer:

snojbi sa...

Snyggt och det passar ju perfekt till en sömmerska

Pernol sa...

Jättesnyggt kort! Det passar ju utmärkt till en sömmerska.

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

onkis sa...

Tack :)
Ditt morsdagskort är jättefint!
Hoppas att hon vann på lotten.
Ha en bra dag!

Catta/eldhexan sa...

Häftigt kort! Jag är inne i en retro/vintageperiod (åtminstone mentalt, har inte hunnit fått till det i pyssel) så jag tycker kortet är sååå snyggt!

Ja du , det blir en omställning för oss att slita oss från hemmets trygga vrå o ge oss ut i arbetslivet igen! Själv har jag ju i af mitt gamla invanda jobb att komma tillbaka till, men du måste ju söka nytt. Hoppas det går bra!

I juni jobbar jag 2 och 3 dagar i veckan, så vi kanske hinner ses innan det blir heltid i juli! Ni är hjärtligt välkomna!

Kram på dig, vännen!