Beställ kort av mig, klicka här.

onsdag 20 juli 2011

En syltburk... Dt-alster för PY Hobby...

Halloj!
Min svärmor, eller kärmor som jag kallar henne ;) fyllde år i söndags å vi var på kalas. Hon önskade sig ingenting, men lite sylt kan man väl inte motstå.. i en altrad burk förstås. Allt material kommer från PY Hobby. =) Kolla in de superfina hjärtanen! Såååå söta! Ni hittar dom här. Finns i flera andra färger här. Metallblomma med rosknoppar å rosor å under hela alltet skymtar man lite spets.. Klicka på orden för å komma till produkterna i shopen.
Papprena Pertobello Road kommer från MME å dom är galet fina! Är helt kär i dessa.. å snart snart kommer de även till shopen i 12"x12". Dom måste jag bara haaaaa! *ler*
En liten bild uppifrån oxå så man ser den läckra metallblomman, det finns massa olika metallgrejer i shopen! Fjärilar, blommor å massa annat som man bara inte kan vara utan, hehe.. Klicka här för å komma dit;
Hoppas ni får en riktigt härlig dag!
Tjingeling!

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Åhhh vilken fin burk.
Sånt hemgjort är ju toppen som present
Tackar hjärtligt för besöket hos mig
Ha det gott
Kramar//Y

onkis sa...

Kärmor,vilket gulligt namn på sin svärmor,lika gulligt som burken är fin..
Va roligt att både ge och få så fin/god burk.

snojbi sa...

Hemgjord sylt i altrad burk slår alla presenter.
Speciellt när den är så här snygg

Cath. sa...

Så härligt att kunna kalla sin svärmor kärmor. Och presenten hon fick måste hon blivit glad över, så fin burk och en god sylt kokt med kärlek. Det är en fin present det!
Kramar!

Catta/eldhexan sa...

Hi, hi, vad gulligt namn du gett din "kärmor"! Gissar att ni har en fin relation! :)
Vilken söt syltburk! Håller med om att det är en bra present! De där söta rosorna o knopparna känner jag igen (tack igen, gulle dej)!

Minns jag fel eller var ni på medletidsdagarna på Kungälv förra året? Ska ni dit i år? Vi ska ev dit på lördag, den enda dagen som det inte ska regna! :)

Kramelikram!