Beställ kort av mig, klicka här.

onsdag 30 november 2011

Julkort...

Hej på er stackare som fortfarande hittar till min lilla scrapblogg. ;)
Jag har gjort ett par julkort som jag tänkte visa, allt material kommer från PY Hobby =)
Jag har använt samma motiv på de båda julkorten(fast liggande å stående) smidigt å slippa färglägga stämplar ;)  HÄR hittar ni ännu fler klippark.. pärlor, papper å rosor.
Här har jag även använt lacestansen från Martha S, tycker den är så fin! Just den finns inte i shopen, men det finns massa andra fina stansar. =)
Papper, pärlor, blomma hittar ni om ni klickar på orden. =)
Hoppas ni har det bra annars? 
Tänk att det snart är jul.. Tycker tiden går så fort... Fast det är ju lite bra, för jag längtar redan efter sommar å sol.. hahaha.. 
Ha en underbar dag, 
tjingeling!


7 kommentarer:

Maritha sa...

Åhhhhh så himla fina kort du har gjort!! Härliga som bara den! =) Jag kommenterade på ditt förra inlägg,men efter typ 3 försök där blogger jä**lades så gav jag upp,tänkte annars lär du ju ha 3 ungefär likadana och tro att jag tappat minnet TOTALT!!! *hi hi*

Anneli sa...

Superfint julkort.gillar massor...

Kram Anneli

Marita Johansson sa...

Åhhh de är alldeles superfina

Unknown sa...

Underbara kort... älskar den lace stansen från MS... vill ha... :)
Kikar in och hoppas du har det bra.

Kram Lotta

Fru Elin sa...

Vilka fina kort! Ja tänk att snart är det jul igen! Kanske stansen hamnar på önskelistan? =)
Ha en trevlig helg!
Kram Elin

Pernol sa...

Jättefina kort! Jag ville titta in och önska dig en trevlig 2:a advent.
kramis Pernilla

rolex klocka kopia sa...

Som sagt kommer fake rolex en av referenserna i '57 Edition-kapseln att begränsas till 250 stycken och återges uteslutande fake Rolex på Breitling-butiker. Inte överraskande är det den vildaste av kvartetten - referens A103701A1B1A "Limited Edition", vars rolex replica uppringningsmarkeringar har gjorts i en "regnbåge" -gradient av flerfärgad Super-LumiNova. Med tanke på den nuvarande populariteten för rolex kopia regnbågens bitar med höga juveler är det ett roligt och färgrikt, men ändå smakfullt och replika klockor tydligt långt mer ekonomiskt sätt att utnyttja en lite mer flamboyant stil som borde passa in i den veckolånga Ibiza-semester rolex kopior som du har planerat efter vi har alla gjort skydd på plats. Bortsett från ratten är allt annat om referensen densamma som de andra tre klockorna, från klockor kopior målstorlek till själva rörelsen.