Beställ kort av mig, klicka här.

lördag 7 mars 2009

Kort, kort & kort =)

Javisst, 5-kampen hos Hildas Rum går vidare! Såå kul, denna gång skulle man göra en kort-serie med 3 kort som skall ha något gemensamt..


Jag valde att ha samma material till alla 3 kort & det blev ett "Gå-bortis-grattis-kit" med kort att sätta i blommorna, ett flaskkort & ett kort att sätta på paketet.. =) Jag har använt Sarah Kay stämpel (min absoluta favvo just nu, köpte alla idag på mässan ) Jag har även använt Tim Holtz-stämplar... Embossing & härliga papper.. =)



En liten närbild...

Idag har jag stått på mässan hela dagen & hjälp till i Scraplyckans monter.. Oj oj oj va kul det har varit.. Alla är så glada & trevliga & det har vart så kul & träffa så många härliga människor!
Skall dit i morgon oxå så kom GÄRNA & hälsa på mig! =)
Bild kommer nog på det jag har handlat.. =)

Ni får inte glömma att regga er i HobbyhusetsTävlingsforum för snaaart är det dax för CyberCrop! Kuligt! ! !



11 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gumman!
ja visst var det kul idag, men sååå mycke folk. När jag kom hem kalvade jag som en idiot. Och nu är näsan genomtäpt så imon blir det nog inget för mig, tyvärr! :( Min kropp säger nej så det är bara till att lyda. Nu skall jag hoppa ner i säng och hoppas att jag mår bättre snart.

Fasiken var kul det var att träffas tjejen! Får ses någon mer gång, utan tvekan!

Kramar, Daniela/Neliz
(www.neliz.se)

Miss Goldie sa...

Sååå snygga kort! Jag gillar också Sarah Kay stämplarna massor!

Tiggy sa...

Men åh.. hade varit kul att träffas. Visste inte att du stod där. Jag var där igår, superkul var det iaf!

Dina kort är verkligen ljuvliga! Blomkortet särskilt. :)

Anonym sa...

Åh vad fina saker du har gjort!! Skojskoj att se dig på mässan :-)
Jag har nu lekt med mina mässinköp. Kunde inte hejda mig :-D
Kram!

Bettan sa...

Helt underbara kort!
:-D Jaså har du köpt resten nu :-D Jag blev så kär i dem så jag förbeställde alla ur den där kollektionen innan de kom ut. Men just den du har på kortet är min favorit! Kanske skulle försöka tvinga mig till att göra nåt med de andra också...synd om de ligger oanvända ;-)

ZozzosLiv sa...

Heelt underbara kort...Du har verkligen lyckats med att få korten "gemensam";-) Det där är en jäätte härlig stämpel...:-) Du har valt såå fina färger på korten. Härligt härligt!!Kraam

Lena50 sa...

OMG, vad mycket fint, så fina kort, såna måste jag försöka mig på nån gång, kul att ge bort, roligt att träffa dig idag, glad och pigg som du var :)/Lena (Lottas mamma)

Karro sa...

Men alltså så otroligt fint allt blev. Du har lyckats göra en superfin serie och man ser ju helt klart att korten hör i hop med varandra.
Jätteläckert!

Emma sa...

Åh, vännen, vilka snygga kort!! Så smart med en sådan serie om man ska ge bort lite blommor och en flaska vin! *memorerar* Snyggt fotat oxå (noterar allt det rosa i blommor och bakgrund *fniss*) !!

Tack för värmande kommentar i min blogg!! Lillan mår fortsatt bra :) Själv kraschlandade jag något, när jag väl kommit hem och slappnat av en aning, men nu börjar det kännas bättre igen :)

Många kramar!!!!

M@gs sa...

Vilka jättehärliga kort
Kram

Alex sa...

hur fina som helst! flaskkortet är nog favoriten.. läckert!