Beställ kort av mig, klicka här.

söndag 17 januari 2010

Ett par layouter...

Det måste ha varit era snälla å upp-piggande ord som gör att lusten har kommit tillbaka å tröttheten har försvunnit litegrann. Så TACK kära vänner!
Jag hittade en skojig tävling hos Pion Design, man skulle lifta denna layout. Gillade den jättemycket så det var lätt att komma igång.
Layouten handlar om Sagas kärlek till choklad (å godis över huvutaget) *fniss*

Den superfina rankan hittar du hos Hobbyhuset! Den är såååå fin!!


Nästa layout är till Nettans månadstävling efter denna skiss...

Saga skulle smörja in sig med solkräm, ni vet en sån där man sprutar med.. å såklart istället för hämta papper eller handduk så går man ju å hämtar kameran.. *fniss* roliga bilder iaf... =)

Hoppas att ni har haft en riktigt bra helg?! Vi har haft det jättemysigt fast idag känner jag att jag har ont i halsen.. Inte bra.. Hoppas att jag inte blir sjuk.. inget kul..

Tjingeling så länge! ♥♥♥

9 kommentarer:

Karro sa...

Hahaha vilken underbar LO med solkrämen :) Visst är man lite skadad när man hämtar kameran istället för papper? Min man skakar bara på huvudet åt mig när jag greppar kameran och sonen häller ut makaroner på golvet :)
Visst är det roliga utmaningar. Jag har just gjort klart till PION design och ikväll är det Nettans utmaning som står på schemat.
Va härligt att höra att du har fått tillbaka lite ork. Hoppas att du har det bra annars!
Kram!

Eva J sa...

Mennnn såå goooo hon är med solkrämen i anskiktet. En litet charmtroll minsann. Jag kan bara hålla med om att choklad är gott. Jättefina Lo´s du har gjort och pappren passar ju perfekt till fotona.
Ha en skön söndag
Kramar Eva

Maja Stokk / eyovine sa...

Hehe.. Underbara foton på den undre ... visst e vi knepiga vi scrappare =D... Alltid kameran först!! Två superfina layouter.. å den blomrankan var verkligen fin.

Kramiz Maja

Cath. sa...

Underbara layouter! Haha, såklart man tar kameran först och papper sen...!

cia sa...

Å vad fina!
Den med solkräm är ju en stor anledning till varför man ska scrappa:-D

Pernol sa...

Underbara LOn!!! Snacka om ögpnblicksbilder! Ha, ha, ha!

Hoppas inte att du blir sjuk. Jag har varit sjuk i en vecka nu. Jag har haft allt man kan ha när man är förkyld. Ont i halsen, snuva, heshet, feber och svettningar. Huva!

Ha en bra vecka!
kramis Pernilla

CillaT sa...

Härliga layouter! Den där Saga är en riktig toppenmodell=)

Unknown sa...

Hihi vilken härlig LO! Och underbara foton =D Gud så söt hon är =)

Kram!!

Anneli sa...

Åååååå vilken underbara LO , den översta blev min favorit så söt Saga är med chokladen. Det passade så bra med rosa till fotografiet.. Du har fått ihop dom så snyggt bägge två och Saga är som en fotomodell så söt.

Kraam Anneli