Beställ kort av mig, klicka här.

lördag 24 april 2010

Vårkort med ScrapLyckans nya stämpel!

Idag på Kongahällamässan släpps ScrapLyckans nya stämplar, dom är verkligen superfina... Jag har gjort ett vårkort med en liten älva. Alla papper å dekos finns hos ScrapLyckan.

Närbild på den fina stämpeln.

å så gjorde jag en insida oxå. =)


Jaha... 12 dagar kvar idag.. Visst går det saaaaaakta?! Eller är det bara jag som tycker det? Har ju vart gravid i 1000 år nu! hahaha..
Inga känningar än iaf... =(
Men men...
Hoppas ni får en riktigt härlig helg! Här skiner solen å jag hoppas den skiner på er oxå!
♥♥♥


11 kommentarer:

Unknown sa...

Underbart kort!!

Sååååå roligt och spännande att det närmar sig nu!

Kram, kram! /H.

Pyzzlan sa...

Jättefin stämpel och härligt vårlikt kort! Jag vet precis hur du känner dig. Jag orkar inte ligga, sitta, stå och allra minst gå mera. Är så irriterad och trött på att vara såhär klumpig :-) Tråkigt blir det också att inte orka göra något. Som tur är det övergående ju!! Ha en skön fortsättning på helgen och sköt om dig!

MissMian sa...

Alldeles underbart kort! Bara 12 dagar kvar??? Jag vet hur långt det känns när man själv väntar men jag tycker att jag nyss fick veta att du skulla få bebis!! Så spännande!

Pysselfröken sa...

Hej!
Nu är det nära... lycka till. Jag håller tummarna för att din väntan snart är slut. Fint kort med en söt stämpel på. Jag gillar också LO:n med semlan, jättesöt. Kram på dig

Eva J sa...

Åååå, snart, jag hoppas du inte behöver vänta alldeles förlänge nu. Vill önska dig lycka till och bara tala om att jag är så nyfiken nu att jag nästan spricker.hihi..
Ett jättefint kort och stämplarna är ju super, har kikat inne hos Scraplyckan också. Pappren du använt är så fin färg på och "lite" annorlunda för att vara du.
Ha det gott
Kramar Eva

Lisa-olsi sa...

Vilket fint kort med vårkänsla i,
fin stämpel, jag gillar älvor/feér/änglar.
Ha det gott!
Lisa // Lisa-olsi

Catta sa...

Hejsan!
Vilken underbart kort! Älvan är jättesöt och pappret är grymt snyggt! Snyggt upplägg med!

Hur hade du det på mässan i lördags? Jag kom ju tyvärr aldrig iväg...kände att det hade blivit för stressigt då jag hade lite annat inplanerat på eftermiddagen.

Hoppas verkligen det kommer kännas bättre för dig den här gången! Havandeskapsförgiftning låter inget trevligt, skönt du slapp det nu!
Men herregud, 10 dagar...det är ju när som helst! Ska hålla tummarna för att du slipper gå över tiden!

Mmm hade oxå kunnat tänka mig att bo utanför Kungälv...gärna nära havet :P Har ni köpt hus?
Jag flyttade från Backa när Vincent skulle börja skolan, till ett litet samhälle i Lerums kommun. Och nu har vi bott här i 6 år, fått hit drömmannen från Småland, köpt radhus o ja...vi är väl fast här ett tag:)Så vi bor ändå ganska nära varandra!!!

Kram!! Catta

Prinsessanadia sa...

Så karin, äntligen har jag lagt ut lite saker jag gjort :) in på bloggen med dig nu ;)

http://prinsessanadia.wordpress.com

Kram kram

Pernol sa...

vilket jättefint kort! Åååå så spännande nu när det börjar närma sig!!!

kramis Pernilla

Louise sa...

Hej har varit inne här nu och tittat runt lite ochinser att det var aldeles för länge sen jag besökt din blogg. Så mycket fina alster du gjort. Gillade verkligen det rosa kortet som det står en 6 på. Så enkelt och så snyggt. Med ett vackert papper kommer man långt och behöver inte så mycket detaljer och det är precis det du har gjort i detta kort.
Ha det bäst och lycka till med den kommande lille bebisen.
Kram Louise

Tesa/Therese sa...

Jättefina stämplar. Och underbara kort du skapat.
Kram Tesa