Beställ kort av mig, klicka här.

fredag 30 juli 2010

Altrade galgar ...

Vi hade en alter-utmaning i ScrapLyckans blogg förra veckan å missAllis gjorde en underbar galge, inspirerad av den ville jag oxå göra en... å kul var det.. så det blev 3 stycken =)
Först en som gick i svart å vitt:
Söt stämpel från Scrap & Tryck (Hobbydrakens design)

sen blev det en galge i vitt å rosa:

Så fin spets eller hur?!

å så en i blått:

band å massa blommor!


Grejen är att jag har absolut ingen aning om vad jag skall ha galgarna till? Jag kan ju inte hänga in dom i garderoben.. då syns dom ju inte...så VAD skall jag göra? Kom med massa förslag... jag lottar ut en liten RAK om du lämnar ett förslag innan jag gör ett nytt inlägg.. Jag har ju fått hem blommor från England så ett litet blompaket blir det till nån som lämnar ett förslag..=)
jaha... annars då?
Här regnar det idag å har gjort heeeeeela natten... Att bo i husvagn när det regnar är som å sitta i en kastrull när man poppar popcorn..Det låter verkligen jättehögt! Hmmm inte för att jag har suttit i en kastrull, men jag kan ju tänka mig hur det låter.. hahaha--.
Idag är det Vikingamarknad i Kungälv,regn regn.. men åker nog in en sväng ändå... måste ha en vaxduk.. å lite annat onödigt.. *fniss*
Väntar hem ett paket från Scrapgalen idag, jag har köpt lite nya saker, det var verkligen längesedan jag gjorde det.. iallefall så har dom tagit in en ny stämpelmakerska som gör sååå fina stämpar. Skymning design heter dom å Catharina heter tjejen som gör dessa fina stämplar, hennes blogg å alla fina alster hon gör hittar ni HÄR.
Ha en härlig helg å missa inte att kika in till ScrapLyckans Blogg -det är jag som bloggar där denna vecka..
Tjingeling!


21 kommentarer:

Pingvinmamman sa...

Först och främst jättefina galgar, måste pröva det. Såna trista trägalgar vill man ju slänga annars. Den rosa och vita är min favorit, så chabby chic. Den skulle pryda en fin vitmålad vägg som den är, som en chabby chic-dekoration. Vill man kan man hänga en torkad blomkrans på. Men annars kan du ju ha den på väggen i pysselrummet och hänga upp dina fina spetsar och band på, eller som halsbandshängare. Känner du någon som ska gifta sig är den kanske fin till att hänga brudklänningen på efteråt, eller dopklänning för den delen om nån ska döpa en liten flicka.
Möjligheterna är oändliga som jag ser det.

Pingvinmamman

Veronica Tingvall sa...

Åh va underbara dom blev. Miss Allis sa ju själv att man kunde sätta klämmor under och härna upp layouter med, det tyckte jag var fiffigt. Annars kan man sätta klämmor under och hänga upp några fina små kläder från dina flickor och ha på väggen. Min brorsdotter hade dopklänningen hängandes på en söt galge på barnkammarväggen.

Hoppas ni får en fin dag och du kan väl mysa lite extra bebismys för mig :-)
KRAM!

Cath. sa...

Å så vackra! Gillade den blå massor!
Tycker också det skulle vara fint att bara ha dem hängande som de är i kanske hallen eller sovrummet på en vägg. Fiffigt att sätta klämmor och ha en layout i, det var ett bra förslag tycker jag, man skulle också kunna ha några fina foton hängande under under!
Kram på dig!

maxell sa...

Vackert och ljuvligt. Instämmer i att det känns som inredningsdetaljer som heter duga. :)

Den övre hänger du som den är någonstans. Kanske tillsammans med något mer runt omkring. Eller ställ om det går. :)

Den undra kan du hänga ett tyg av något slag på/över den undre delen. Kanske som handdukshängare i köket? Eller som dekoration någonstans. Med något användbart tyg (kläder) eller dekorationstyg.

Ann-Charlotte's blogg sa...

Hej vännen!
Helt underbara galgar du gjort!
Som jag nämnde för Miss Allis varför inte använda en till att hänga negligén!Du får ju snart många nya väggar att dekorera ;-))
Kram på dig!!

cia sa...

Underbart vackra!
Jättebra idé från pingvinmamman att ge bort som bröllopspresent för att hänga brudklänningen på sen!

Annars kanske det är oftare någon får barn så kanske ge bort några söta bebiskläder som hänger på galgen?

Mathilde sa...

Ja men visst är blommor härliga! Jag kan liksom inte sluta titta på dem. Blir ju alldeles glad bara av att hålla i mina fina blommor. Ja, man är helt klart störd :P
Galgarna var ju underbar! Jag tycker att du ska hänga den rosa i någon av dina flickors rum. Sätta en fin krok på väggen. Och sen hänga en fin klänning på. Gärna med smala axelband. Kanske någon fin klänning från när den äldsta var mindre. Någon som man vill spara. Som en liten installation.
Kram på dig!

Prinsessanadia sa...

Självklart läser jag din blogg med :) Men skrev bara dom kända. Maria Tollén har ju också en blogg jag följer http://iamtwopeople.blogg.se/
Kram kram

frubards pysselkök sa...

Sååå himla fina galgar! Tänk vad man kan göra med det man har hängande i garderoben...

Det första som slår mej som man kan använda dom till, är att ge bort tillsammans med söta barnkläder.
Ett annat förslag är att hänga dina superfina alster i dom.
Det är fler än jag som lämnat samma förslag, men vi scrappare tänker ju i samma banor...

Nu ska jag gå och leta upp en trägalge, och prova på att göra en galge till ett nyfött flickebarn.

Tack för en superinspirerande blogg, full med underbara ideér...

Kram // Kikki

Eva J sa...

Åååå så fina. Min favorit blev absolut den rosa. Jag skulle torka lite lavendel och lägga i en liten spetspåse som jag kunde fästa fast på galgen och hänga den i garderoben eller vid klädupphängningen vid ytterdörren. Tycker även att det skulle vara fint med en liten söt flickklänning på som man hängde framme i den lillas rum på en liten kork. Några tips från mig.
Ha det nu riktigt bra
Många kramar Eva

Christel sa...

Åh, så underbara galgar!
Jättefina!
Jag hade haft galgarna inne i mitt pysselrum som enbart dekoration. Vill du kan du bygga vidare och hänga små altrade fotoramar under men annars tycker jag att de är fina som de är!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Först vet jag inte om jag sagt grattis till bebisen? Skäms som en hund....
Så otroligt söta galgar! Antingen kan du hänga raffiga undrkläder på dem:) Eller använda dem att visa upp dina senaste layouter hängande under. Även att fästa barnens första jeans skulle vara sött och ha som tavla. vet inte vad de andra skrivit men de kanske erdan kommit med samma ideér?

Många kramar!

Louise sa...

Vilka underbara galjar du har gjort. Tänk att ha en hel garderob med sånna.
Jag skulle använda dom till att hänga upp mina skappade alster på dom eller lite torkade blommor. Eller varför inte linbukett.
Kram Louise

Catta sa...

Tack söta du för de vänliga orden om mig! Blir ju alldeles varm inombords..:)

Vilka söta galgar! De är ju helt klart för fina att hängas i garderoben, men tycker du fått bra förslag ovan, de gör sig ju bra som lite dekoration :) Själv hade jag nog hängt upp de där bebiskläderna min mormor sydde en gång i tiden på dem, hänger i mitt pysselrum men på ett par fula plastgalgar. Hm, jag kanske skulle ta å göra ett par fins galgar á la Essmo till dem! =)

Å, det låter lie jobbigt att bo i husvagnen från och till...hoppas ni står ut tills huset är klart:)

Glömde säga en sak förra gången: vad fin hon är Freja! Roligt att se hur fort de förändras så här i början!
Kram!

Ida sa...

Guuud va fina galgar!!!
En skulle du ju kunna ha att hänga spets på i din pysselvrå och som övriga sagt att hänga söta babykläder i barnens rum :-)
Kram
Ida/Tatoo Rosen

annkan sa...

Å, vilka superfina galgar!
De tycker jag att du ska ge bort, eller hänga fina band på.

Kram på dig.

Anonym sa...

Hej vännen!

Åh så superfina!! Jag kanske borde göra några sånna oxå.

Måste verkligen passa på att tipsa dig om att jag har en utlottning nu på ett par superfina örhängen i form av änglavingar. Du hittar länk i min blogg. Saken är den att dom är underbart tjusig att använda till scrappingen så passa på att lotta du oxå, det är ju ändå gratis, gratis är gott, ha ha! ;)

Ha en bra dag, kramar Ulrica

Lisa-olsi sa...

Hej!
Jättesöta galgar :)
Den svart/vita skulle jag ge
TILL EN VÄN, det står ju på den :)
Den rosa/vita skulle jag ha på min
egen sovrumsvägg eller
garderobsdörrs utsida med något skirt på ;)
Den i blått skulle jag hänga fullt med
små söta blombuketter i, till scrappingen,
att hänga vid pysselplatsen och
bara "plocka" av vid behov.
Tack för inspirationen.
Ha det gott!
Kram Lisa :)

E sa...

Vilka härliga galgar!!! Om du har en "öppen" garderob där ni hänger jackor skulle jag hängt dom där! Så alla ser dom när dom kommer på besök:)

Snor och Glamour sa...

Men det här inlägget har jag missat!
Wow vilka fina galgar du gjort!! Dom är helt ljuvliga!
Synd att jag inte såg detta tidigare så jag kunde vara med i din lilla tävling!
Ha det gott!
Kram Ann-Louise

rose-marie sa...

jättefina.. man kan ju ha dem hängandes på väggen, precis som en tavla, med någonting fint under, typ en fotoram som man fäster med band eller nåt..