Beställ kort av mig, klicka här.

tisdag 3 augusti 2010

Lite kort i blått ... ?!

Först: TACK för alla superbra förslag till vad jag skall göra med mina galgar! Måste ju göra flera så jag kan testa alla era ideér! ! Nu till utlottningen.. eller nej, först skall jag visa några kort jag har gjort.. hahahaha... i blått, inte så ofta jag gör det.. men ibland så..
.
Här har jag använt Majadesigns supersnygga papper! Älskar dessa papper! (även om de är blå) Gjorde ett kuvert som man kan lägga pengar eller biobiljetter i å ge bort.. Fiffigt va?!

Nästa kort är ett DT-kort t ScrapLyckan, åh det var kuvertet oxå föresten... Så allt material hittar ni hos ScrapLyckan. Utmaningen här var att man skulle skapa något med djur på.. Eftersom jag inte har några husdjur eller andra saker med djur på fick det bli ett kort med papper från Webster... Himla fint men otroligt enkelt.

NU till utlottningen, jag skrev alla namn på lapppar å drog en där det stod; CATTA! Grattis, grattis! Maila din adress till mig på essmo[@]live.se (utan klamrar) så kommer det lite blommor till dig! =)

Idag skall jag till min bror å hälsa på skoj! =)
Ha en underbar dag!
kram kram !!

4 kommentarer:

Anna S sa...

Vilka fina kort du har gjort! Och galgarna här under är ju också helt underbara! :)

Kram Anna

Ida sa...

Ohh så fina kuvert!
Ja nu bor vi inte så långt ifrån varandra :-) Jag vill gärna träffas och pyssla nån dag :-D Kanske kan du och flickorna komma hit upp? Så kan Saga leka med Mina tjejer!
Kram
Ida/Tatoo Rosen

sari sa...

Jag var tvungen att läsa din rubrik en gång till...Essmo..blått??!! *S* Underbara kort & kuvert!! Ha en toppen dag!

Catta sa...

Jippiiii, vad kul! Ha, ha, å jag som inte ens hade en egen idé utan bara hängde på de andras förslag! Men jag tackar inte nej till lite blommor, vad du är snäll, tack, tack, tack!!! =)

Vilka söta klädnypor! Vad påhittig du är!
Superfint kort och kuvert oxå. :)

Ha en fin helg! Kram, kram!