Beställ kort av mig, klicka här.

onsdag 10 mars 2010

Mera alter; En cupcake, bröllopsinbjudan å en ask!

Denna cupcake vara juh bara såååå kul å göra! HÄR kan du se hur du gör en. Gjorde den till en utmaning hos Jp.. =) Stämpeln kommer från Tingtura.

Liten bild till:
En annan utmaning var att skapa till sitt drömbröllop, nu har jag juh redan haft mitt drömbröllop med min prins, men jag önskade verkligen att jag hade haft Inkidos underbara kärlekspapper då! Jag körde på stilrena å ganska enkla inbjudningar/placeringskort å goodiebags.. Påsen har jag vikt att ett kuvert! (Pyzzlan, lovar att göra en tutorial på det ;)) Hjärtstansen är från Martha Stewart.

Jag brukar vara inne å kika hos Tesa Prickiformar. Där hittar man mycket tips å ideér å inspiration! Bla denna söta ask. (Klicka HÄR för å komma till Tesas tuturial)

Som "ruta" har jag använt gelatinblad.

Meningen var att färgerna skulle gå i gult å brunt, vilket var ganska svårt då det inte är en färgkombo jag änvänder speciellt ofta.. Men det är ju det som är så kul med utmaningar, att man testar massa nya saker! =)
Nu till något heeeelt annat; Har ni sett att 5:an börjat köra repriser på "förhäxad"? Jag ääääälskade den serien när den kom å blev så glad nu när jag får chansen å se den igen! Kul!
Nån mer som gillar den kanske? :p
Ha en underbar dag!!
♥♥♥

9 kommentarer:

Cia sa...

Å vad du är flitig Karin, sååå mycket fint du gjort!

Det finns något till dig i min blog.
Kram Cia
http://cia-b.blogspot.com/

Pyzzlan sa...

Nämen hjälp vad du är produktiv! Du måste vara full av riktigt kreativa hormoner eller nåt :-) Cupcaken är häftig och korten riktigt romantiska och söta. Du har inte lust att skicka över liiitet energi till mig? Kram

Viddan sa...

Så fina saker du knåpat ihop =)

Mathilde sa...

Men VA! Hur duktig är du! Åååh så fina saker! :)
Kram

Bettan sa...

Wow, vilken häftig cupcake! :-) Har faktiskt inte provat på att göra dem själv ännu...kanske skulle göra det nångång.
Jag önskar också att jag hade börjat scrappa innan jag gifte mig...uj så skoj det hade fått vara att gjort allt sånt själv.
HOppas du får en skön kväll!
Elisabeth

Helén sa...

Men du, vilka snygga grejer!! Cupcaken är helt underbar och ja, det är de allihopa förresten! Du är bara så himla duktig! Och otroligt effektiv!

Kram Helén

Willea sa...

Himmel, så mycket fina alster!!!

Christel sa...

Alltså, allt var ju bara så jättefint men den sista asken!!!!! OMG- jag bara älskar färgställningen och dekorationerna!

Eva J sa...

Men så fiiint, din bakelse är underbar, mums.... du är så duktig och det är en fröjd för ögat att titta på dina alster.Underbart!!!
Kramar Eva