Beställ kort av mig, klicka här.

söndag 21 mars 2010

Mycke påsk blir det!

Nu är det huuuur många påsktävlingar på gång som helst, superkul tycker jag å hakar på! =) Pyssloteket har en utmaning där man skall använda bla fjädrar, så jag har altrat ett påskägg. Det ursöta ägget inuti köpte jag för flera år sedan på Panduro, men det blev aldrig att vi gjorde alla ägg å det var ju tur för det passade ju sött i detta ägget...

En liten bild från sidan:

Även Scrap & Tryck har en påsktävling å dit gjorde jag detta kort med min nya SK-stämpel... Sååå himla söt den är! Eller hur?! Pappret från Forma hantverk är ju bara jättesött oxå!

Hoppas ni får en riktigt härlig söndag! Idag är det lite grå-trist väder... Skulle vilja gå på typ loppis eller antik-marknad.. Nån som vet om det finns i närheten av Göteborg? Tips emottages gärna! =)


7 kommentarer:

Eyovine sa...

WOW!!! Både kortet och ägget är hur läckra som helst!! Nu vart jag sugen på att göra påskalster =).. Liftvarning på ägget ;).
Önskar dig en fin söndag!

Kramiz Maja

Örnen sa...

Jättesött ägg :-) Kortet är jättefint! Vilket gulligt kycklingpapper du har använt :-)
Kram kram.

Helén sa...

Men gud vilket sött ägg!! Det är helt underbart!! Massor av fina detaljer och det rosa lilla ägget är ju bara sååå gulligt!

Kram Helén

Linda sa...

Superfina saker som vanligt! =)
Jag vet att du inte skriver om alla awards som du får men jag har ändå stolt gett dig en som jag fick för du är en av de scrappare som jag har följt längst och som jag alltid hittar en massa inspiration hos! =)
Kika gärna iaf in hos mig o kika?

Kram

Nadia sa...

Hej hopp :)
Det finns en loppis på förstalång gatan. Den är öppen lör & sön mellan 10-15 :)Jag och maria tollen ska antagligen ha ett bord där nästa helg :)

http://prinsessanadia.wordpress.com/

Pernol sa...

Vilket gulligt ägg! KOrtet är ju helt underbart! Jag gillar papperena och stämpeln mycket!

Ha det bäst!
kramis Pernilla

Carola sa...

Åhhh vilket gulligt litet ägg i ägget :D