Beställ kort av mig, klicka här.

torsdag 18 mars 2010

En rosa layout...

Jag brukar vara med på månadstävlingarna hos Nettans Scrapbooking.. Det åtråvärda priset av ett presentkort på 250 kr lockar väääldigt mycket .. hahaha... Ingen tur hittills men skam den som ger sig..Denna layouten är gjort efter denna skiss.

Dessa papper är ju såååå fina.. En liten närbild.. Blev himla nöjd med fotot med, beställde från Crimson å där kan man juh redigera sina bilder å det var jätteskoj, sedan tog det en dag så hade jag bilderna i brevlådan.. Helt fantastiskt!



Jaha.. snart helg igen.. Vad skall ni hitta på för kul? Känns lite tomt nu när melodifestivalen är över =(

11 kommentarer:

Unknown sa...

åååh vilken vacker & tjejig lo! Underbara papper & detaljer! Kram

LenA sa...

Sååå fin LO, man blir alltid så glad och inspirerad när man kikar in hos dig! Underbara dekorationer och blommorna.....ja, super!Sötisen på fotona är ju "grädden på moset"!
Nu sitter jag här och är så nyfiken på hur du gör dina fina "knorrar" till blommorna, hoppas du fattar vad jag menar!Blir jätteglad om du vill avslöja den lilla "hemlisen"!
Kram, Lena

Nenne sa...

såå söt och det rosa och svart är sååå snyggt! din fina påskkorg är ju helt suverän och det fina trädgårdskortet - så klockrent med wellpappen- supersnyggt!

Ja du Vad ska man hitta på nu när melodifestivalen är slut?! Körslaget klarar jag mig utan....trist..Man får väl slänga på melodifestivalskivan och lyssna på låtarna hemma istället *skratt*

Jag gillade verkligen timotejs låt (hade inte hört den inna finalen och blev GLATT överraskad!) Anna är ju suverän också!

Storkram

Maja Stokk / eyovine sa...

SNYGGT!!! Gillar hörnet med blomman och allt bling och swirlar.

Kramiz Maja

MissMian sa...

Så fin LO!! Och har du bara 49 dagar kvar till bebis kommer!!?? hur kommer det sig att alla andras graviditeter känns så korta och när man själv är gravid känns 9 månader som en evighet?

LenA sa...

Tusen tack, har testat och det funkar!!!!!
Kram, Lena

Cattis sa...

Snyggt!!!

Pyzzlan sa...

Jättesnygg LO och vilket härligt foto! Det verkar som Saga gärna skulle ställa upp på foto, tycker alltid du har så fina foton av henne. Hoppas allt är bra med er. Ha en mysig helg! Kram

BellaMio sa...

Så härlig!!! Fotot är så fint så jag förstår att du ville scrappa det.

Gillar de där små papperskrullarna som man ser på närbilden. Tack för den inspirationen :)

Kramis

Mrs X sa...

Nån gång blir vinsten din ska du se! Om inte annat så borde du snart få en vinst i ihärdighet, så himla duktig som du är att skicka in till tävlingar, utmaningar, CC osv. Helt otroligt!!

Kanonfin LO, så snyggt med swirls, bling, "papperslockarna" och allt! Crimson är superbra, där brukar jag också framkalla. Älskar att man kan beställa lite udda storlekar på foton också.

Hoppas allt är bra med dig!

Kram Helén

Claudia79 sa...

Superfin!! Gillar alla detaljer!